O Nama

“Jedina konstanta u životu je promena”

Kompanija “Smart Home solution” izlazi u susret rastućim potrebama dinamičnog tržišta tehnologije koje će oblikovati budućnost življenja i poslovanja i pruža Vam nova, savremena i efikasnija rešenja zbog kojih ćete se u svakom trenutku osećati sigurnije i imaćete više vremena za uživanje i miran san.
Primena proizvoda prilagodljiva je svakom enterijeru i eksterijeru, svim aspektima Vašeg života i nije samo pitanje trenda ili prestiža, već i inicijator promena bez kojih ubrzo nećete moći da zamislite Vaš dan!

U vremenu rastućih potreba, tehnologija igra značajnu ulogu i zato Vam “Smart home solution” ne nudi savršeno rešenje, već mogućnost da ga kreirate sami! Kreirajte savršen dizajn koji će se uklopiti u svaki prostor, uštedite energiju, kontrolišite bezbednost svog stambenog i poslovnog prostora, pazite na svoju decu kada niste kod kuće sa mogućnošću daljinskog upravljanja, automatizacije i podešavanja rasporeda/tajmera, koristeći besplatna aplikacija za sve operativne sisteme Android i iOS i sve to dok ste u kancelariji ili se opuštate na plaži…

Zašto oklevati sa preduzimanjem akcije?

Jednostavni proizvodi, jednostavna aplikacija, jednostavno povezivanje uređaja

Zakoračite u novi svet u tri laka koraka:

1. Preuzmite aplikaciju

2. Uključite uređaj

"
$

2. Uključite uređaj

"
$

3. Aktivirajte preko pametnog telefona

Podaci o pravnom licu

Naziv: SMART HOME SOLUTION DOO
Šifra delatnosti: 4759
Naziv delatnosti: Trgovina na malo nameštajem, opremom za osvetljenje
i ostalim predmetima za domaćinstvo u specijalizovanim prodavnicama
Matični broj: 21757004
PIB: 112867214
Web adresa: smartsolution.rs
Kontakt telefon: +381 60 0797 224
Kontakt e-mail: [email protected]